AIS Lijstenmakerij & More
Antilopestraat 2
1338EE Almere-Buiten
036 5328000

Een ogenblik geduld aub. Het bestand wordt verzonden naar AiS

Fine Art printen op hoogwaardig canvas


Onze printer Onze printer behaalt fantastische resultaten in zwart-wit en kleur met de UltraChrome K3 inktset en de drie bijbehorende unieke zwarte inkten. De printer biedt een combinatie van professionele kwaliteit met snelheid, veelzijdigheid en zuinigheid.

Wij beschikken over het beste waar het gaat om kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid wat betreft mediakeuze. Onze printer is ideaal voor fotografen, kunstenaars, drukkers en ontwerpers en voor ieder ander die fantastische afdrukken in kleur en zwart-wit wil. Lever consistente resultaten op tal van afdrukmedia tot een formaat van maar liefst 110cm (korte kant), met een kwaliteit en een consistentie die iedere professional tevreden zullen stellen. En vertrouw op de door de fabrikant opgegeven verbluffende duurzaamheid - lichtechte resultaten, tot 75 jaar voor afdrukken in kleur en meer dan 100 jaar voor afdrukken in zwart-wit.

Tevredenheidsgarantie

Bent u om welke reden dan ook niet tevreden over het door AiS geleverde werk, neem gerust contact met ons op en wij zullen uw klacht met voorrang behanden. Wij printen uw doek opnieuw of passen het aan. "Een tevreden klant is immers een klant voor de toekomst", aldus Henk Mastenbroek.


Tekst bewerken
AiS YouTube
AiS instagram
Bekijk Meer
Openingstijden
woensdag t/m vrijdag
van 11:00 tot 18:00 uur
zaterdag
van 10:00 tot 17:00 uur

Buiten openingstijden afspreken kan altijd
bel dan 036 5328000

Bezoekadres:
Antilopestraat 2
1338EE Almere-Buiten
Faunabuurt
(tegenover Politiebureau)
Deel deze pagina