Het is prachtig uw eigen werk te laten printen op echt schildersdoek, maar waarom niet meteen een lijst er om heen? Zo weet u zeker dat uw werk goed zichtbaar is en niet in contrast staat met de omgeving. Hier voorbeelden van uitgeprint, én ingelijst werk.
Computerkunstenaars kunnen zich volledig uitleven met de nieuwe technieken die de pc biedt. Om toch een extra dimensie aan de computerkunst te geven kunt u digitale kunst ook uitprinten op echt schildersdoek. Hier enkele voorbeelden hiervan.
Activiteiten
Activiteiten
Publicaties
A.I.S. print zowel ingescande foto's en digitale foto's zonder probleem af op echt schildersdoek. Hier enkele voorbeelden van afgedrukte foto's op doek!
Elke foto zegt veel, een goede bijpassende lijst is dan ook geen overbodige luxe om de foto meer tot zijn recht te laten komen. Hier verschillende foto's ingelijst door A.I.S. lijstenmakerij.
Naast platte kunst zoals schilderijen en fotografie, kan A.I.S. ook met diepte werken. Zo kunt u ook (kunst)voorwerpen met diepte aan uw muur ingelijst en achter glas krijgen. Hier enkele voorbeelden van inlijstingen met diepte.
Borduren wordt al eeuwen gedaan. En niet alleen wollen truien, maar ook hele kunstwerkjes. A.I.S. kan deze boorduurwerken heel netjes inlijsten. Hier enkele voorbeelden van door A.I.S. ingelijst borduurwerk.
Van mooie landschappen tot expresionistische tekeningen met felle kleuren, er is voor ieder wat wils. Een bijpassende lijst is dan ook heel erg belangrijk. Hier enkele voorbeelden van door A.I.S. ingelijste grafiek.
Kunst zou kunst niet zijn als het niet vernieuwend was. Bij vernieuwing horen ook dingen die niet in een categorie in te delen zijn. Hier wat voorbeelden van inlijstingen die moeilijk in een van de andere categorieën valt.
Wat is een schilderij zonder bijpassende lijst? Als een auto zonder kappen. Een goede bijpassende lijst is dan ook heel belangrijk. Hier voorbeelden van door A.I.S. ingelijste schilderwerken.
De lijstenmakerij is waar alles gebeurd. Hier foto's vanuit de winkel, maar ook een kijkje in de keuken!