AIS Lijstenmakerij & More
Antilopestraat 2
1338EE Almere-Buiten
036 5328000

Een ogenblik geduld aub. Het bestand wordt verzonden naar AiS

Disclaimer van AiS


  • Het beeldrecht van een afbeelding berust in de meeste gevallen bij degene die deze heeft vervaardigd of diens rechthebbende. Het is bij wet verboden om een afbeelding van iemand anders zonder diens medeweten en toestemming ter bezichtiging, verkoop, verhuur of reproductie aan te bieden. In alle gevallen is degene die deze afbeelding via zijn/haar account op de websites ‘www.exposeerjekunst.nl’ en ‘www.koopjekunst.nl’ plaatst, aansprakelijk voor deze onrechtmatige activiteiten en niet A.I.S. lijstenmakerij & galerie.
  • Wanneer u zelf de maker van een afbeelding bent of diens rechthebbende, blijft het beeldrecht bij u. A.I.S. kan zich deze niet toe-eigenen. Zodra uw afbeelding uit uw account is verwijderd, zal A.I.S. lijstenmakerij & galerie hier niets meer mee ondernemen.met uitzondering van de “lopende” bestellingen van dit beeld.
  • Wanneer een klant geďnteresseerd is in uw originele werk en dit voor aankoop wil bekijken, dan moet u er zelf voor zorgen dat het werk op het met de klant afgesproken tijdstip in onze winkel-galerie te bezichtigen is. Ook moet u zelf zorgdragen voor het vervoer tussen onze winkel-galerie en uw woning/atelier/opslagplaats.
  • Wanneer de aankoop van uw werk niet doorgaat, kan A.I.S. hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, zo evenmin voor mogelijke kosten die u heeft gemaakt om het werk te laten bezichtigen.
  • Wanneer u uw originele werk ter bezichtiging door de klant in bewaring geeft bij A.I.S. lijstenmakerij & galerie zullen wij er voor zorgen dat uw werk droog en veilig opgeborgen wordt, maar A.I.S. is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of diefstal van uw werk tijdens het verblijf in de galerie-winkel.

Tekst bewerken
AiS YouTube
AiS instagram
Bekijk Meer
Openingstijden
woensdag t/m vrijdag
van 11:00 tot 18:00 uur
zaterdag
van 10:00 tot 17:00 uur

Buiten openingstijden afspreken kan altijd
bel dan 036 5328000

Bezoekadres:
Antilopestraat 2
1338EE Almere-Buiten
Faunabuurt
(tegenover Politiebureau)
Deel deze pagina